Общи условия

1. Счита се, че посещавайки електронният магазин и използвайки предоставяните услуги, клиентите приемат условията за ползване.

2. Електронният магазин извършва дейността си съгласно действащото законодателство на Република България.

3. Всички артикули в електронният магазин  могат да се използват съгласно целите за които са предоставени и не могат да бъдат копирани и използвани за търговски цели извън сайта.

4. Електронният магазин има право да променя по всяко време цените, сроковете и условия касаещи изпълнението на поръчките и използването на сайта. Клиентът дължи цените и е длъжен да спази условията, които са били актуални към момента на правене на поръчката или използването на сайта. Всички промени са в рамките на действащото в момента законодателство на Република България.

5. Електронният магазин се придържа към етичният кодекс.

6. Предлаганите продукти в електронният магазин се актуализират на база наличностите, но е възможно някой модел, размер или разцветка да не са налични.

7. Приема се, че посочения от клиента имейл при регистрацията му е актуален и се проверява редовно. Чрез изпращане на информация към него се счита, че клиента е официално информиран със съдържанието й.

Информацията предоставяна от клиенти

1. Клиентите поръчват стоки и предоставят информация необходима за изпълнение на поръчката им доброволно.

2. Предоставената информация се използува само и единствено с цел обслужване на клиента.

3. Информацията предоставена от клиентите не се предоставя на трети лица, с изключение на партньрски фирми (куриерски служби и др.), пряко участващи в етапите на процеса на обслужване и изпълнение на поръчките на клиентите.

4. Електронния магазин взима всички необходими мерки за защита на съхраняваната информация предоставена от клиенти, но не носи отговорност ако с нея се сдобият трети лица в следствие на противозаконно осъществен пробив в системата на сайта.

Правене на поръчка

1. Поръчката направена от клиента има силата на договор между него и електронния магазин по силата на Закона за защита на потребителите.

2. Пълна информация за въпросите свързани с правенето на поръчка, промени по нея, срокове, начини на плащане, условия за връщане и замяна на стоки и др. е налична на настоящата страница в съответните и раздели. За допълнителна информация, възникнали проблеми и каквито и да било други въпроси може да се свържете с екипа на електронния магазин по всеки един от посочените в секция Контакти начини. За неуредените въпроси се прилага действащото в момента законодателство на Република България.

Точност на изображенията представящи стоките

1. Снимките с които се представят моделите представят възможно най-точно цветовете им. Електронният магазин не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настроики и техническите параметри на мониторите и компютърните системи, които се използват за достъп до сайта.                       

Hacтoящитe oбщи ycлoвия ca пpeднaзнaчeни зa peгyлиpaнe нa oтнoшeниятa мeждy sportfitbg.com нapичaнo пo-дoлy зa ĸpaтĸocт ДРУЖЕСТВОТО, и посетителите и ĸлиeнтитe,   нapичaни също пo-дoлy ΠOЛЗBATEЛИ, нa плaтфopмaтa зa eлeĸтpoннa тъpгoвия sportfitbg.com, наричана по-долу ТОЗИ САЙТ.

Тези условия могат да бъдат променяни от sportfitbg.com по всяко време и по наше усмотрение, без предизвестие за актуализиране на този документ.

Тези правила и условия регулират използването на този уеб сайт. С посещението си на този сайт, вие се съгласявате и приемате настоящите Общи условия.

Използвайки този сайт вие се съгласявате да приемете всички промени в общите условия от момента на тяхното въвеждане.

1. Общи положения

Общите условия на този сайт са задължителни за всички ползватели на този сайт.

Във всеки един случай на промяна на общите условия дружеството ще информира за това ползвателите си чрез публикуването на промените в този сайт. В този смисъл Вие като ползвател имате задължение да правите справка за евентуални промени на общите условия на сайта при всяко ползване.

Цялото съдържание на уебсайта е предмет на авторски права, принадлежащи на дружеството. Нищо на този уебсайт не трябва да бъде разбирано като даващо Ви съгласие или разрешение да използвате снимка, търговска марка, лого, текст или друга информация от този уебсайт. Копирането или свалянето на информация от сайта не прехвърля върху Вас авторските права върху тази информация.

2. Стоки и информация

Чрез електронна поръчка от сайта могат да бъдат закупувани единствено и само тези стоки, които системата позволява да бъдат добавяни в Кошницата на клиента, съгласно   механизма на работа на магазина. Цялата информация относно предлаганите за продажба чрез онлайн магазина стоки, включително, но не само, състав на продуктите, размери и   други е описана от производителя на етикети на артикулите.

Дружеството се старае да публикува точно информация относно всяка една отделна стока на съответната страница, на която се предлага в този сайт. Въпреки това ние не можем да   гарантираме 100% акуратност на данните и за това дружеството не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация.

Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията.

 Всички стоки, включително тези в промоция (с намаление) се продават и доставят до изчерпване на количествата дори това да не е изрично отбелязано в този сайт.

Дружеството не носи отговорност при повреда на стоката, вследствие на форсмажорни обстоятелства.

Всички стоки, включително тези в промоция (с намаление) се продават и доставят до изчерпване на количествата дори това да не е изрично отбелязано в този сайт.

Дружеството не носи отговорност при повреда на стоката, вследствие на форсмажорни обстоятелства.

3. Цени

Всички обявени цени са в български левове с включен ДДС.

Дружеството има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.

4. Плащания и доставка

Подробно с условията ни за плащане и доставка можете да се запознаете на следната страница:

https://www.sportfitbg.com/store/index.php?route=information/information&information_id=6

5. Лични данни

Личните данни, които клиентът попълва при поръчка, ще бъдат използвани единствено за неговото обслужване – обработка на поръчката, изпращане на актуална информация и/или оферти, както и за връзка с него, в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на поръчката.

Дружеството гарантира, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Дружеството също може да събира различни видове информация, която не ви идентифицира лично.Това може да са “бисквитки” (за сесията или постоянни), логове, web beacons, IP адреси, GIF / пиксел тагове, банер реклами,  инструменти за анализ и проследяване от трета страна (като Google Analytics), както и мрежи за повторно насочване на съобщения, които може да ви показват наши реклами на други сайтове, които посещавате, и др.

6. Изходящи връзки

Този сайт може да ви свърже с други сайтове в интернет. Тези други сайтове, не са под наш контрол и вие потвърждавате, че дружеството не е отговорно за точността, спазването на авторските права, законността, благопристойността, или всеки друг аспект на съдържанието на тези сайтове.

Посещението на тези сайтове е на ваш собствен риск.

7. Спорове

При възникнали спорове между страните, те следва да се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на дружеството съобразно законодателството на Република България.

8. Контакти

За връзка нас пишете на sportfitbg@abv.bg  или се обадете на телефон 0886 972 601 | 0884 420 745

Информация за контакти с нас може да намерите и на следната страница: 

https://www.sportfitbg.com/contact-us