1. Връщане и замяна

1.1. Имате право да върнете продукта в срок от 14 календарни дни, след издаване на касова бележка или фактура.

1.2.Можете да върнете продукта само при условия, че е запазена целостта на продукта, пазите касова бележка и кутията е в цялостния си вид. (продукта не трябва да бъде използван.)

1.3. Разходите за връщане са за сметка на клиента, освен ако продукта е с фабричен дефект.

1.4. SportFit предоставя на своите клиенти гаранционен срок от 1 година. (само продукти от гамата Air Max ,които притежават въздушна камера.)

1.5. В случай че получите артикули с фабрични дефекти можете да се свържете с нас на sportfitbg@abv.bg или на посочените телефони в отдел ” Обслужване на клиенти”. Имайте в предвид че SportFit и целият екип на фирмата, желае да удовлетвори желанието на потребителите си и няма за цел да обиди, когото и да било.

1.6. В случаи че искате да замените дадена стока се свържете с ” Обслужване на клиенти “

1.7. При замяна на продукт в по-горен ценови клас разликата се поема от клиента.

1.8. Замяната се извършва в 3 дневен срок.

2 .Рекламации

2.1. В случаите когато не се признават рекламации – щетите са умишлени или породени от неправилна експлоатация, неправилно пране, липса на документ, в случая касова бележка или фактура, липсваща кутия или такава наранена,

2.2. В случаи на рекламация направете 6 обстойни снимки.

2.3. Снимка на кутията.

2.4. Снимки 3 бр. на проблемната зона на самия модел.

2.5. Снимка на товарителницата.

2.6SportFit не носи отговорност за рекламации относно не добра преценка на цвят,  дизайн и т.н или неща които не могат да бъдат избегнати при производството им. Ние сме вносители, а не създатели на стоките. Всички снимки на продуктите ни са създадени от SportFit.