Nike NSW в пряк смисъл означава Nike Sportswear , какво означава това и кога е създадена линията Nike Sportswear ?
Преди малко повече от десетилетие спортистите на Nike , се налагало да рекламират марката не само на терена ами и извън него , така се родила идеята за линия наречена Nike Sportswear, която сега познаваме като nike lifestyle.Продукти които са създадени да бъдат носени в градска среда , да впечатляват с иновативен дизайн но и да бъдат също така толкова удобни както останалите вече наложили се продукти на марката.
Продуктовата гама се разширява всяка изминала година , като през последните години можем да кажем ,че nike стана любима марка за ежедневно облекло на милиони хора по света, това не е просто спортен бранд с който тренираме и постигаме нови лични рекорди , Nike ни дава свобода да изразим себе си както и да е постигаме мечтите си и целите си облечени в удобни и иновативни дрехи и обувки.

Kак можем да разпознаем Nike Swoosh от Nike sportswear ?

Продуктите от серията nike sportswear се различават с типичното лого на марката което няма да видим в тренировъчните им модели .

В нашият магазин SportFit може да откриете огромна гама продукти Nike Sportswear , спортни обувки ,спортни екипи- добре популярните на всички Nike Tech Fleece (Nike TCH FLC ) както и различни видове якета , клинове , тениски и други продукти за вашата lifestyle визия.
Благодарение на много от световноизвестните музикални звезди,блогъри инфлуенсъри и всички медийно популярни хора който предпочитат продуктите на nike sportswear , в последното десетилетие Nike са отчели ръст на продажбите си с над 100 % което при тях е неспирен процес още от създаването си. Откривателя не е усещал вкуса на провала и може би това прави марката една от най-успешните създавани някога.
Всяка колаборация и всеки техен нов продукт просто подобрява всички поставени рекорди по продажби , от своя страна от Nike доста умело успяват да предотвратят наводняването на пазара както други добре познати марки който вместо да подобрят продажбите си те намаляха драстично именно поради факта ,че продуктите им се продават буквално на всеки ъгъл.
Nike се справят отлично и на спортните терени, след като повишиха стойността на техните продукти за ежедневна употреба, така наречените nike sportswear Lifestyle, те се справят и така добре в продажбите на спортните си артикули , стотици звезди от света на спорта имат договори с марката , като започнем от познатия на всички Michael Jordan , след него и LeBron James и стигнем до известния в цял свят Kylian Mbappé.
На борсовите пазари Nike отново бележат ръст, сякаш тази компания е създадена да бъде успешна , всички я обичат а и продуктите и сякаш идват от друга галактика , дизайнерите се справят чудесно през всичките години от създаването и ни впечатляват всяка година със все по-нови и удобни маратонки и оборудване.
Можем да кажем ,че NSW Nike Sportswear е най-успешната линия дрехи за ежедневна употреба създавани някога, ключа към детайла е важен и nike никога не забравят това , именно това е причината поради която винаги избирам Nike Sportswar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *