Продължавайки да добавя към своята легендарна гама Air Max, Nike вече е готов да представи Air Max 2021. Предстоящият модел се основава на наследството от линията обувки с устойчива конструкция, която използва поне 20 процента рециклирани материали.

Ако търсите стилни и плътни обувки, който ще ви предложат допълнителна височина просто ще се влюбите в маратонките Nike Air Max 2021. Този модел на Nike е един футуристичен кик с патентованата Nike Air система, която е значително по-лека от досегашните ретро Air Max. Мехурчетата на петата с камери абсорбират удари и са изключително добър вариант за ежедневието.

Nike Air Max 2021 притежават двойни въздушни камери, които придават ново значение на комфорта. Това ново поколение Air Max притежава голям балон на петата, който е частично скрит в затворена TPU камера. Външният вид на обувката е комбинация от Air Max 2090 и Air Max 270. Ако предпочитате комфорт, допълнителна височина и стил, Nike Air Max 2021 са перфектни за вас.

Освен всички изредени предимства на модела, той има още едно голямо предимство- Nike Air Max 2021 се почиства изненадващо лесно и безпроблемно. Хора, притежаващи модела, споделят , че неговото проектирано мрежесто опаковане се чисти много бързо.

След всички тези предимства на маратонките Nike Air Max 2021, които изброихме, тук е момента да споменем, че разполагаме с голямо разнообразие от цветови комбинации на модела и всички разновидности можете да разгледате в нашия сайт Sportfitbg.com