Тази година е важна за нас, защото SportFit Отбелязва 10 години на българския пазар.
Началото на този проект бе дадено през 2012 година , като тогава започнахме буквално от нулата.
Започнахме дейност със малък уеб сайт в който се опитвахме да предлагаме подбрани модели маратонки Nike,puma и Adidas.
Повечето хора тепърва навлизаха в онлайн покупките, и беше трудно за нас да наложим един нов модел на пазаруване.

Първо и най-важно правилно за нас бе, да спечелим доверието в клиентите ни, макар да предлагаме вече добре познати продукти от световно известни марки,
ние знаем ,че доверието се гради ежедневно и работим с цялото си сърце и професионализъм за да поддържаме едно добро ниво на обслужване.

Първата година беше наистина трудна за нас , опитвахме се да предлагаме възможно най-добрите модели на пазара, конкуренцията беше огромна, но ние се наложихме като
магазин за маратонки който предлагат най-добрите цени.
През години успяхме да развием каталога от продукти който предлагаме ,вече може да откриете при нас маратонки,спортни облекла,аксесоари,спортни екипи и други.
SportFit продава само оригинални маратонки и облекла и е оторизиран представител.

За нас тези 10 години минаха неусетно, за това време ни се довериха над 30 000 доволни клиента.
Тук е моментът да изразим нашата благодарност към всички вас, които всеки ден избирате SPORTFIT.

През 2019 година отвори врати и нашият магазин за маратонки в град Пловдив.В него може да откриете нови модели мъжки и дамски маратонки както и стари колекции.

Защо да изберем SportFit ?

След всичките тези години ние продължаваме да работим и да се стремим най-вече към това да бъдем в услуга на нашите клиенти и да задоволяваме техните нужди.
Опитваме се да предлагаме най-новите модели от света на модата и те да бъдат достъпни за вас на възможно най-ниски цени.
Именно за това отворихме и нашият магазин за маратонки в гр.Пловдив който се намира на ул.Капитан Райчо 50 етаж-1,Не е нужно да плащате за куриерски услуги ако се намирате в гр.Пловдив или сте гости на града,
заповядайте при нас за да разгледате богатата ни гама мъжки и дамски спортни обувки както и специални колекции мъжки и дамски дрехи.
При нас винаги ще получите експертно мнение по вашите въпроси, в магазинът ни предлагаме различни отстъпки за редовните ни клиенти.
Ще получите гаранция за стоките който получавате както и малък подарък от нас.
Може да заменяте всички продукти закупени от нас , както и да върнете такива който не ви допадат,без да има конкретна причина.

За нас най-важното е клиентите ни да са доволни от покупките който са направили и да ги носят със удоволствие и желание.

През 2022 година нашият екип е подготвил множество изненади за всички наши клиенти.
Ежеседмични промоции и намаления който ще бъдат активни в нашият уеб сайт www.sportfitbg.com както и в нашият магазин за маратонки в гр.Пловдив.

Какво да очакват клиентите ни през следващите 10 години ?

През следващите години ние ще се стремим да бъдем по-добри в това което правим, ще се опитаме да подобряваме нашите услуги както и да добавим нови такива.
През 2022 година нашите потребители могат да очакват нови брандове и нови продукти в нашите магазини като съвсем скоро ще разкрием кой ще бъдат те.
Също така възнамеряваме да се погрижим и за най-малките , като от тази година ще можете да откриете и изцяло нови колекции детски маратонки nike,puma,adidas и други.
Подготвили сме множество проекти който за сега ще запазим в тайна и се надяваме скоро да бъдат реализирани.

Тук е моментът още веднъж да изразим нашата благодарност към всички вас, който ни се доверявате и избирате да пазарувате в SportFitbg.com.
Ще влагаме всички сили за да бъдем по-успешни и да задоволяваме всички ваши нужди !

С благодарност и уважение, екипът на SportFit.

Свързани Статии