Създаването на нова категория маратонки изисква здрава основа. То също така тя трябва да може да издържи на различните тенденции.
През февруари 2018 г. Nike React дебютира с модела Nike Epic React.
В миналото тази иновация беше приложена още през 2017 г. в модела Nike Epic React.

За първи път технолозите на фирмата прилагат толкова огромна React междинна подметка. След повече от 2000 ч. тестове , те установяват, че това е най-издържливата пяна-подметка, която осигурява по-голяма възвращаемост на енергия от всички други тествани спортни обувки на NIKE до сега.


За първи път технолозите комбинират въздушната възглавница AIR MAX, която добре познавате от моделите AIR MAX 270 както и AIR MAX 720, със иновативната система React, което получи голям отзвук в световните спортни среди.


Доста хора признаха, че това са две технологии, който са напълно несъвместими, но други от своя страна определиха съчетанието като гениално.


Моделът React Element 55/87, един от най-добрите нови маратонки за 2018 г., също придава някои разпознаваеми елементи на дизайна на Air Max 270 React.


Воден от директора на дизайна на Nike Sportswear – Дилън Рааш, който оглави някои от най-популярните марки за ежедневни обувки като Roshe, както и Air Max 270. Дизайнерският екип на Nike избра изцяло конструкция без шиене чрез плътно наслояване на материалите, придавайки облика на традиционната естетика за рязане и шиене.


Air Max 270 React на Nike е хибридна маратонка за лайфстайл, която комбинира възглавница Air Max 270 с мека подметка от React.
Nike ще представи Air Max 270 React в различни цветове, вдъхновени от историята на изкуството и дизайна. Двата стартови цвята отбелязват 100-годишнината от основаването на Bauhaus, като се фокусират върху проучванията на училището за асиметричен баланс. Други теми за предстоящите цветове на есента 2019 включват геометрични композиции, вдъхновени от средата на века – цветно блокиране, бурната психеделична история на Сан Франциско и др. Всяка двойка се предлага със собствен уникален дизайн на стелката.
Комбинация от две невероятно популярни технологии за амортизиране на марка Swoosh, 270 React скоро ще види сътрудничество с все по-популярния Травис Скот.

Свързани Статии